• تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 15:30
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مزایده اموال منقول سازمان اموال تملیکی، امروز

مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول گفت: مزایده فوق العاده اموال منقول این سازمان از امروز برگزار می شود.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، اردشیر رستمی بامدیرکل بازرگانی و فروش سازمان اموال تملیکی با حضور دربرنامه سلام خبرنگار شبکه خبر، با بیان اینکه از ابتدای امسال ۲۶ مرحله فروش اموال منقول این سازمان برگزار شده است، افزود: از امروز یکم بهمن ماه مزایده ۵۸۸ این سازمان آغاز و تا ۷ بهمن ماه ادامه دارد.



او گفت: در این مزایده ۳۷۷ دسته کالایی به ارزش ۹۰۰ میلیارد تومان در ۱۴ استان کشور به معرض فروش گذاشته می‌شود.



رستمی افزود: در این مرحله از مزایده اموال منقول سازمان اموال تملیکی کالا‌هایی مانند خودرو‌های مستعمل و وارداتی، ماشین آلات، انواع کشنده، آمبولانس، لوازم خانگی، لوازم صنعتی، وسایل ورزشی، طلا و نقره و انواع اسباب بازی به فروش می‌رسد.



او گفت: متقاضیان از امروز تا ۷ بهمن ماه فرصت دارند از کالا‌های ارائه شده در استان‌های هدف بازدید کرده و قیمت پیشنهادی خود را ارائه کنند.



رستمی افزود: علاقمندان به شرکت در این مزایده باید حداقل ۷ درصد قیمت اعلام شده برای هر کالا را به صورت ودیعه در اختیار سازمان قرار دهند.



مدیرکل بازاریابی و فروش اموال منقول گفت: بعد از اتمام اعلام قیمت ۲ روز مهلت بررسی ودیعه‌ها وجود دارد و روز ۱۰ بهمن ماه هم رمزگشایی و اعلام برندگان انجام می‌شود.


  • گروه خبری : در آینه رسانه ها
  • کد خبر : 19473
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم