• تاریخ انتشار : 1404/07/07 - 17:23
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زنجان/۲۰۹ پرونده کالا در انبار تملیکی استان تعیین تکلیف شد

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان زنجان از تعیین تکلیف ۲۰۹ پرونده کالا با ۱۰۰۴ ردیف قبض انبار به ارزش تقریبی ۱۶۵۱ میلیارد ریال در ۶ ماهه اول سال جاری خبر داد. 



به گزارش روابط‌عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از خبرگزاری ایرنا، غلامحسین مهری از تعیین تکلیف ۲۰۹ پرونده کالا با ۱۰۰۴ ردیف قبض انبار به ارزش تقریبی ۱۶۵۱ میلیارد ریال در ۶ ماهه اول سال جاری خبر داد و افزود: از این تعداد پرونده، ۵۷ فقره پرونده با ۲۲۴ ردیف قبض انبار به مبلغ ۲۵۶ میلیارد و ۲۳۷ میلیون به فروش رسیده است.



وی گفت: تعداد ۵۰ فقره پرونده با ۳۳۷ ردیف قبض انبار به ارزش تقریبی ۷۷۳ میلیارد و ۴۴۰ میلیون ریال به علت صدور احکام برائت به صاحبان کالا مسترد شد که نسبت به مدت مشابه قبل ۱۶۴ درصد افزایش داشته است.



مهری افزود: ۶ فقره پرونده با ۵۸ ردیف قبض انبار به ارزش تقریبی ۱۸۵ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال نیز به علت صدور احکام بدون صاحب به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) استان تحویل شد.



مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گفت: تعداد ۹ فقره پرونده که مربوط به کالاهای متروکه با ارزش ۳۸۸ میلیارد و ۱۳۷ میلیون ریال بود جهت حمایت از چرخه تولید کشور با درخواست اعاده اظهارنامه گمرک آنها موافقت و اظهارنامه به گمرک برگردانده شد.



وی همچنین اظهار کرد: در این مدت ۳۳۷ فقره پرونده جدید قاچاق، متروکه و قضایی به ارزش تقریبی هزار و ۵۰۱ میلیارد ریال تشکیل و کالاهای مربوطه تحویل سازمان شد.


  • گروه خبری : اخبار استانی,در آینه رسانه ها
  • کد خبر : 22330
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر