• تاریخ انتشار : 1404/01/26 - 18:46
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تعیین تکلیف ۵۱۰ هزار میلیارد ریال اموال تملیکی در کشور

رئیس سازمان اموال تملیکی گفت: سال گذشته ۵۱۰ هزار میلیارد ریال اموال تملیکی کشور تعیین تکلیف شد .



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی به نقل از  خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، احسان عسکری رئیس سازمان اموال تملیکی کشور   در جلسه بررسی  آخرین وضعیت اموال تملیکی در آذربایجان‌غربی، گفت: از این میزان، ۱۳۰ هزار میلیارد ریال اموال به چرخه تولید و بازار بازگردانده شده است.



عسگری  با اشاره به اینکه آذربایجان غربی یکی از استان‌های هدف  در این حوزه است افزود: در سال گذشته اموالی با بیش از هزار صد میلیارد تومان در استان تعیین تکلیف شده‌اند که این به دلیل تلاش و همکاری دو مجموعه  اموال تملیکی و قضایی  است   .



وی  همچنین به موضوع ارتباط سامانه‌ای بین مجموعه اموال تملیکی، دادگستری و تعزیرات حکومتی پرداخت و گفت  :  سامانه ای راه اندازی شده و آرای صادره در آن بارگذاری می شود و به راحتی اجرا و روند تعیین تکلیف کالا‌ها مورد رصد و پایش قرار می‌گیرد و سرعت تعیین تکلیف و گزارش گیری دقیق ارزیابی می شود.



تامین نیروی انسانی و متمرکز کردن انبار‌های اموال تملیکی در مرکز، شمال و جنوب استان از دیگر مواردی بود که  مدیر عامل سازمان اموال تملیکی کشور به آن پرداخته شد.



وی در پایان با تشکر از رئیس دادگستری و دادستان مرکز استان گفت :  با ورود مدیران دستگاه قضایی بسیاری از کالا‌های رسوبی چندین ساله تعیین تکلیف شده‌اند و درخصوص باقی مانده کالا‌ها تصمیم گیری می‌شود.



 


  • گروه خبری : اخبار ویژه,در آینه رسانه ها
  • کد خبر : 21725
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم