• تاریخ انتشار : 1404/11/29 - 09:58
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فارس /دیدار و گفت‌وگوی صمیمانه همکاران با مدیرعامل اموال تملیکی

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در سفر به استان فارس در دیداری صمیمانه در جمع همکاران استان حضور یافت.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نشست صمیمی احسان عسکری با کارکنان اداره کل استان فارس برگزار شد.



 در این دیدار مدیرعامل اموال تملیکی افزود: استان فارس ظرفیت بالایی در تعیین تکلیف اموال دارد و با برنامه‌ریزی دقیق، سهم این استان در فروش ملی باید افزایش یابد .



عسکری با اشاره به دغدغه‌های معیشتی و شغلی همکاران، گفت: نیروی انسانی، سرمایه اصلی سازمان است و رفع مشکلات معیشتی و ارتقای انگیزش شغلی در دستور کار قرار دارد .



مدیرعامل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در بخش دیگری از سخنان خود در این دیدار، رویکرد جدید سازمان در انتصابات را تبیین کرد. وی جوانگرایی و انتصاب مدیران از میان کارکنان با‌تجربه و متخصص سازمان را یک راهبرد اساسی برای افزایش بهره‌وری و ایجاد انگیزه در نیروها دانست.



وی تأکید کرد: اعتقاد راسخ داریم که نیروهای متخصص و کارآمدی در بدنه سازمان حضور دارند که توانایی مدیریت در بالاترین سطوح را دارند.



عسکری انتصابات اخیر در استان‌ها را نمونه‌ای از این رویکرد دانست و ابراز امیدواری کرد استفاده از ظرفیت مدیران جوان و درون‌سازمانی ادامه یابد.



در پایان این نشست، مدیرعامل سازمان ضمن شنیدن نقطه نظرات و مشکلات کارکنان استان فارس، بر عزم راسخ مدیریت ارشد سازمان برای رفع موانع پیش‌روی استان‌ها و تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاها تأکید کرد .


  • گروه خبری : اخبار ویژه
  • کد خبر : 22657
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر