اجرای مدیریت فرآیندهای کسب و کار در اموال تملیکی بررسی شد
در راستای سلسله جلسات هم اندیشی اداره کل برنامه ریزی و امور مجامع، با حضور کارشناسان این اداره کل، موضوع پروژه مدیریت فرآیندهای کسب و کار و شاخص های استانداردسازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، امیر علی رشیدی، مدیرکل برنامه ریزی و امور مجامع گفت: به منظور تحقق بند 12 سیاست های کلی نظام اداری ابلاغی مقام معظم رهبری و در اجرای ماده 36 قانون مدیریت خدمات کشوری و برنامه توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری، موضوع نقشه راه اصلاح نظام اداری مصوبه شورای عالی اداری و همچنین تأکید ریاست محترم جمهور مبنی بر استانداردسازی خدمات دولت، اصلاح فرآیندها و روشها برای انجام کار، در دستور کار این سازمان قرار دارد.
مدیرکل برنامه ریزی و امور مجامع افزود: پروژه مدیریت فرآیندهای کسب و کار(BPM) یک رویکرد منظم برای شناسایی، طراحی، اجرا، مستند سازی، پایش، کنترل و اندازه گیری فرآیندهای دستی و خودکار کسب و کار، با هدف دستیابی به نتایج از پیش تعیین شده و سازگار با اهداف راهبردی سازمان است.
رشیدی ادامه داد: (BPM) ایجاد قابلیتهای های لازم برای اجرای برنامهها و پیاده سازی طرح های تغییر و بهبود فرآیندها و همچنین توانمندسازی تیم کارشناسان و مدیران سازمان بر مبنای مشتری گرایی، کار تیمی، توفیق گرایی، عملگرایی، تفکر سیستمی و خلاق را ارائه می دهد.
مدیرکل برنامه ریزی و امور مجامع با اشاره به اهمیت و الزام انجام پروژه مدیریت فرآیندهای کسب و کار (BPM) به عنوان راهکاری جهت افزایش بهره وری، گفت: (RFP) پروژه مذکور جهت نهایی سازی و ارائه به اعضای هیأت مدیره مورد بررسی قرار گرفت. همچنین با تأکید بر تدوین استانداردهای مختص سازمان، انجام فرآیند استانداردسازی جهت شرکت در ارزیابی جشنواره شهید رجایی، تشریح و بر الزام همکاری با سازمان ملی استانداردسازی تأکید شد.