• تاریخ انتشار : 1405/03/22 - 13:30
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

یزد/افزایش هم افزایی اموال تملیکی و فراجا برای مقابله با قاچاق کالا

دیدار مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان یزد با فرماندهی انتظامی استان بر ضرورت توسعه همکاری‌ها و تعاملات دوجانبه برای تحقق اهداف مشترک تأکید شد.به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی،به نقل از اداره کل یزد،عباس رضایی مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان در دیدار با فرمانده انتظامی استان بر توسعه همکاری‌های مشترک در راستای ارتقای امنیت و مقابله با قاچاق تأکید کرد.

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان، در این دیدار با تقدیر از تلاش‌های فرماندهی انتظامی (فراجا) استان، گزارشی از عملکرد این اداره‌کل ارائه و بر ضرورت توسعه همکاری‌ها و تعاملات دوجانبه برای تحقق اهداف مشترک تأکید کرد.

وی اظهار کرد: این سطح از هم‌افزایی می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای امنیت و مقابله با پدیده قاچاق در استان یزد ایفا کند.

در ادامه، سردار نگهبان نیز با قدردانی از حضور مدیرکل اموال تملیکی و هیئت همراه، بر استمرار همکاری‌های بین‌بخشی و تقویت هم‌افزایی میان دستگاه‌ها در راستای ارتقای سطح خدمات تأکید کرد.

وی فراجا را مجموعه‌ای جان بر کف و در خط مقدم حفظ امنیت و آرامش کشور عنوان کرد و افزود: نیروهای انتظامی به صورت شبانه‌روزی در مسیر مقابله با ناامنی و شرارت فعالیت دارند و در این راه شهدای بسیاری را تقدیم نظام کرده‌اند.

  • گروه خبری : یزد,اخبار استانی
  • کد خبر : 22814
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر