• تاریخ انتشار : 1404/02/18 - 16:37
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گیلان/دیدار چهره به چهره مدیرکل اموال تملیکی با شهروندان

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گیلان با حضور در جلسه ملاقات عمومی به صورت چهره به چهره با تعدادی از شهروندان دیدار و مشکلات را از نزدیک بررسی کرد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان گیلان، با توجه به نیاز برقراری ارتباطی پویا و دوسویه بین شهروندان، دیدار مردمی احمدرضا موقری مدیرکل اموال تملیکی استان با شهروندان و ارباب رجوعان انجام گرفت و شهروندان بدون واسطه به بیان مشکلات و مسائل خود پرداختند.



گفتنی است: در برنامه ملاقات مردمی این هفته، شماری از شهروندان مسائل، مشکلات و درخواست‌های خود را مطرح و مدیرکل اموال تملیکی استان با توجه به موضوعات و درخواست‌ها، برای پیگیری و رسیدگی به خواسته‌های آن‌ها، دستورات لازم و مرتبط را به معاون و کارشناسان مربوطه صادر کرد.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 21889
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم