گیلان/ بازدید میدانی مدیران استانی از انبارهای اموال تملیکی
مدیرکل اموال تملیکی استان گیلان به همراه مدیرکل هلال احمر گیلان و مدیرکل مدیریت بحران استانداری، از انبارهای اموال تملیکی بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان گیلان،این بازدید با هدف پیگیری شرایط انبارداری و بهبود مدیریت کالاها در راستای شرایط فعلی کشور انجام شد.
در این بازدید، احمدرضا موقری مدیرکل اموال تملیکی استان گزارشی جامع از اقدامات انجامشده برای ساماندهی انبارها ارائه و تأکید کرد: با بهرهگیری از فناوریهای نوین و بهبود سیستم قفسهبندی، امکان نگهداری و دسترسی بهینه به کالاها فراهم شده است.
وی افزود:تمامی اقدامات لازم برای حفظ حقوق مردم و صیانت از بیتالمال انجام گرفته است و همه انبارها تحت نظارت مستمر و با شیفتهای نگهبانی منظم اداره میشوند.
موقری گفت: قفسهبندیهای نوین اجرا شده و کلیه کالاها شناسهدار و بهصورت آنلاین قابل رصد هستند و برای سلامت کالاها تمهیدات ویژهای اندیشیده شده و پروتکلهای استاندارد در قفسهبندی رعایت شده است.
وی بیان کرد: این بازدید نشاندهنده توجه ویژه مسئولان استانی به شفافیت، نظمدهی و ارتقای کیفیت انبارداری در راستای خدمترسانی بهتر به مردم است.