کرمان/فروش ده میلیارد تومان کالا در حراج خرده فروشی
مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی کرمان از فروش ده میلیارد تومان کالا در حراج های استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان، عباس سام نژاد اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۱۹ مرحله حراج در استان برگزار شده که حدود مقادیر متعددی لوازم برقی آشپزخانه و خانه نظیر ماشین لباسشویی، ظرفشویی، جاروبرقی و غیره فروخته شده است.
وی گفت: ارزش فروش کالاها در حراج خرده فروشی صد میلیارد ریال است و توانستیم با همت والای پرسنل استان کرمان اقدامات ارزشمندی را در این حوزه به عمل آوریم.
سام نژاد افزود: تمام کالاها با سلامت کامل با بسته بندی های استاندارد و مناسب تحویل برندگان حراج شده است و این یکی از رسالت های سازمان در جهت همکاری با مردم است.
وی در ادامه از برگزاری حراج های آتی تا پایان سال گفت و بیان داشت این روند ادامه دار بوده و شرکت کنندگان می توانند با مراجعه به سایت ستاد ایران حراج های خرده فروشی استان کرمان شرکت کنند و کالای مورد نظر خود را خریداری کنند.