کرمان/استفاده از توان بنیاد مسکن برای ساخت و ساز انبار
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمان در دیدار با معاون مدیرکل بنياد مسکن انقلاب اسلامی خواستار استفاده از توان این اداره کل در جهت ساخت وساز فضای اداری و انبار شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به نقل از اداره کل استان کرمان، علی سازمند معاون مدیر کل بنیاد مسکن استان کرمان با مدیر کل اموال تملیکی کرمان دیدار و گفتوگو کرد .
در حاشیه این دیدار عباس سام نژاد مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان توضیحاتی را در زمینه مزایده های سازمان مطرح و نهایتا اظهار کرد: بنياد مسکن انقلاب اسلامی در حوزه های ساخت و ساز بسیار توانمند عمل کرده و خواستار استفاده از توان این اداره کل در جهت ساخت وساز فضای اداری و انبار شد.
در ادامه معاون مدیر کل بنياد مسکن استان قول همکاری و مساعدت در جهت رفع مشکلات اموال تملیکی استان کرمان را در حوزه ساختمان اداری و انبار را صادر کرد.