کرمان/ تاکید بر حمایت از اقشار محروم در استان
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمان گفت: با توجه به اهمیت رسیدگی به اقشار محروم این اداره کل، حداکثر مساعدت را در واگذاری کالا به کمیته امداد امام(ره) خواهد داشت.
به گزارش روابطعمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان، وحید علیدادی سلیمانی معاون مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با عباس سام نژادمدیر کل اموال تملیکی استان دیدار و گفتوگو کرد.
در ابتدای دیدار عباس سام نژاد مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان ضمن خیر مقدم گزارشی از وضعیت اقدامات صورت گرفته قبلی و واگذاری کالاها به کمیته حضرت امام (ره) ارائه و اظهار کرد: با توجه به اهمیت رسیدگی به محرومین و مستضعفین جامعه یکی از مهمترین برنامههای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی کوشش براى رفع فقر و محرومیت در جامعه، حمایت و کمک به طبقات مستضعف و محروم است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال جاری سه مرحله احشام جهت توزیع به محرومین در اختیار کمیته امداد قرار گرفته است و مقرر گرديد در راستای حمایت از طبقات مستضعف واگذاری احشام به صورت ماهانه صورت پذیرد.