• تاریخ انتشار : 1403/07/17 - 08:05
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کرمان/ افزایش همکاری دوجانبه بین اموال تملیکی و نیروی انتظامی

مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی به مناسبت هفته نیروی انتظامی با فرمانده انتظامی استان کرمان دیدار کرد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان، عباس سام نژاد مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان با ناصر فرشبد فرمانده انتظامی استان دیدار و گفت وگو کرد.



 عباس سام نژاد در این دیدار ضمن تبریک هفته نیروی انتظامی  از زحمات شبانه روزی پرسنل نیروی انتظامی تقدیر و در ادامه اظهار کرد: نعمت امنیت، آسایش، سلامت و پویایی و نشاط ثمره حضور نیروی انتظامی در جامعه است.



مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان ضمن ارائه گزارش عملکرد و آخرین اقدامات صورت گرفته این اداره کل بیان کرد: همکاری بسیار مناسبی با رده های انتظامی در استان برقرار است اما به جهت رفع برخی چالش های پیش روی نیازمند برخی جلسات و کارگروها هستیم. 



در پایان فرمانده انتظامی استان ضمن تشکر از مجموعه اموال تملیکی بابت همکاری های صورت گرفته در حوزه قاچاق کالا و ارز در استان و تاکید بر لزوم همکاری دوجانبه دستوراتی را در جهت رفع مشکلات و چالش های پیش روی صادر کرد.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20812
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر