کرمانشاه/ تسریع در تعیین تکلیف کالاهای متروکه
علی اصغر عباس زاده مدیرکل گمرکات با محمدرضا باپیرزاده مدیرکل اموال تملیکی استان کرمانشاه دیدار و از انبارهای این اداره کل دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمانشاه ، عباس زاده به منظور تعیین تکلیف کالاهای قاچاق و متروکه سال جاری از انبارهای این اداره کل بازدید به عمل آورد و به بررسی، پیگیری و تعیین تکلیف پرونده های مذکور پرداخت.
در این بازدید باپیرزاده با ارائه گزارشی از عملکرد و تعیین تکلیف پرونده های مذکور ، خواستار افزایش سطح تعامل و همکاری بین گمرک مرکز و شهرستانهای تابعه با اموال تملیکی استان کرمانشاه شد.
وی همچنین به همراه عباس زاده به بررسی، بحث و تبادل نظر در مورد سامانه یکپارچه اموال تملیکی ( سیات ) پرداخت.
در ادامه باپیرزاده بیان داشت: صیانت از اموال بیت المال و دولت، وظیفه شرعی و قانونی اموال تملیکی و دستگاه های ذیربط است.
در ادامه عباس زاده خواستار تعامل و همکاری بین دو دستگاه مربوطه شد و مقرر گردید که در صورت کشف کالا اعم از قاچاق و متروکه هر چه سریعتر نسبت به تحویل کالا و ارائه مدارک و مستندات آنها اقدام گردد.