• تاریخ انتشار : 1400/01/31 - 11:25
  • تعداد بازدید : 18
  • تعداد بازدیدکننده : 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارگروه تعیین تکلیف پرونده های استان تهران تشکیل شود

مدیرعامل سازمان اموال تملیکی:

کارگروه تعیین تکلیف پرونده های استان تهران تشکیل شود



رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی در نامه به معاون ستاد مرکزی قاچاق کالا و ارز با تاکید بر لزوم کار جهادی برای ساماندهی انبار و کالاهای تملیکی، پیشنهاد تشکیل کارگروه تعیین تکلیف اموال رسوبی در تهران خبر داد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، محمد علی افتخاری رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی، در راستای اجرای فرمایشات رئیس قوه قضائیه مبنی بر لزوم کار جهادی برای ساماندهی انبار و کالاهای مشمول قانون تاسیس سازمان به ویژه تعیین تکلیف سریع کالاهای قاچاق، طی نامه ای به مصطفی پورکاظم شایسته، معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، پیشنهاد تشکیل کارگروه تعیین تکلیف پرونده های استان تهران را ارائه کرد.



در این نامه آمده است: در این کارگروه که متشکل از اعضای هیات مدیره سازمان اموال تملیکی در حوزه اموال منقول و غیر منقول خواهد بود، ضمن برنامه ریزی برای تعیین تکلیف پرونده‌ها بصورت جهادی و رفع موانع انجام امور، از تجارب و نتایج حاصله بعنوان یک نمونه و الگوی کار موفق برای اشاعه در سایر استان ها استفاده شود.



پیش از این افتخاری از تشکیل کارگروه تعیین تکلیف اموال منقول در سازمان اموال تملیکی خبر داده بود.

 


  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 17046
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم