مازندران/تقدیر معاون تعزیرات از تسریع در تعیین تکلیف کالاها
معاون تعزیرات حکومتی استان مازندران از اقدامات اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان مازندران در تعیین تکلیف سریع کالاها تقدیر کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان مازندران، سید حسین موسوی معاون تعزیرات حکومتی استان در بازدید از انبار اداره کل اموال تملیکی ضمن تقدیر از مدیریت و کارکنان اموال تملیکی ،روند تعیین تکلیف کالاها را مثبت و از نحوه نگهداری کالاها و قفسه بندی آنها ابراز رضایت کرد.
وی با ابراز رضایت از چینش منظم و ساماندهی انبار از صدور به موقع قبض انبارها تشکر و بر ادامه ارتباط مستقیم و تاثیرگذار دو اداره کل در خصوص تعیین تکلیف کالاها تاکید کرد.
معاون تعزیرات حکومتی استان با بررسی روند تمامی پروندهها اعم از موتورسیکلت، خودرو و کالاهای بادوام و سریع الفساد که توسط گمرک کارشناسی شده، در مسیر صدور رای از شعبات تعزیرات سراسر استان به صورت تلفنی استعلامات لازم را به عمل آورد.
موسوی با تاکید بر لزوم ثبت پرونده ها در سامانه سمپق از جانب کاشفین ، اخذ شناسه ۱۲ رقمی یکتا را گامی مهم در جهت تسریع در تعیین تکلیف کالاها عنوان کرد.