• تاریخ انتشار : 1405/02/03 - 16:52
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

قزوین/مراسم اهدای جهیزیه به ۳۵ خانوار کم‌برخوردار در استان با عنوان «بیعت با امام امت» برگزار شد.

در راستای تقویت همبستگی اجتماعی و حمایت از خانواده‌های نیازمند، مراسم اهدای جهیزیه به ۳۵ خانوار کم‌برخوردار در استان قزوین با همکاری سازمان اموال تملیکی، سازمان بهزیستی و سپاه پاسداران برگزار شد. این مراسم که با شعار «بیعت با امام امت» و رمز «یا امام رضا (ع)» اجرا گردید، با حضور جمعی از مقامات عالی‌رتبه استان در سازمان بسیج سازندگی برگزار شد.

در جریان این مراسم، آیت‌الله مظفری نماینده ولی فقیه، به همراه احمدپور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قزوین حضور یافتند. همچنین رفیعی سرپرست اداره کل اموال تملیکی استان، سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج)، طاهرخانی فرماندار قزوین، غلامرضایی مدیرکل بهزیستی استان و جمعی از مسئولان و شخصیت‌های مهم استان در این رزمایش خیرخواهانه حضور داشتند.

این طرح که با همکاری هماهنگ دستگاه‌های دولتی و مجموعه‌های مردمی اجرا شده است، با هدف بهبود شرایط زندگی اقشار آسیب‌پذیر و کاهش مشکلات اقتصادی خانواده‌های مستمند صورت گرفت. همکاری گسترده نهادهای مختلف در اجرای چنین طرح‌هایی، نقش کلیدی در تقویت پیوند میان مردم و دولت و ارتقای سطح حمایت‌های اجتماعی در استان ایفا می‌کند.

  • گروه خبری : قزوین
  • کد خبر : 22735
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر