• تاریخ انتشار : 1396/05/03 - 14:26
  • تعداد بازدید : 22
  • تعداد بازدیدکننده : 22
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سازمان اموال تمليكي ، امين اموال حاكميت جمهوري اسلامي است

رئيس كل دادگستري كهكيلويه و بوير احمد :

سازمان اموال تمليكي ، امين اموال حاكميت جمهوري اسلامي است

مدير عامل سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليكي با مسئولان قضايي استان كهكيلويه و بويراحمد ديدار و گفتگو كرد.

به گزارش روابط عمومي سازمان اموال تمليكي امين دليري با اشاره به ضرورت هوشمند سازي سامانه هاي نظارتي افزود : تبادل اطلاعات و هوشمند سازي سامانه هاي مرتبط در امر مبارزه با قاچاق كالا مي تواند موجب شفافيت بيشتر و امكان نظارت دقيق تر در تعيين تكليف پرونده هاي قاچاق گردد و توسعه ارتباطات سامانه جامع اموال تمليكي يكي از مهمترين راهبردهاي اين سازمان در سال جاري است و خاطر نشان كرد در حال پيگيري براي اتصال سامانه سازمان اموال تمليكي به سامانه قوه قضائيه در حوزه مربوط به قاچاق كالا هستيم و نظر مساعد مقامات عالي قوه قضائيه در اين خصوص كسب شده است .

وي با اشاره به ضرورت تسريع در تعيين تكليف پرونده هاي قاچاق افزود : كاهش فرآيند رسيدگي به پرونده هاي قاچاق كالا تاثير موثرتري در برخورد با عوامل آن و كاهش قاچاق خواهد داشت .

دليري با اشاره به استقرار محاكم تجديد نظر تعزيرات در 9 استان كشور افزود : ضرورت دارد محاكم تجديد نظر براي رسيدگي به پروند هاي قاچاق در همه استانها مستقر گردند تا در صدور احکام قطعی تسریع گردد .

حجت الاسلام والمسلمين مزارعی ، رئيس كل دادگستري استان كهكيلويه و بوير احمد با اشاره به اهميت برقراري امنيت افزود : براي برقراري امنيت ، مرزي وجود ندارد و محدوديت ها نبايد مانعي براي برقراري امنيت شوند . وی با اشاره به ضرورت تسريع در رسيدگي به پرونده هاي قاچاق كالا افزود : بايد به گونه اي برنامه ريزي شود كه با كوتاه كردن فرآيند و تسريع در صدور حكم پرونده هاي قاچاق كالا ، مانع از بروز مفاسد ديگر شويم و تلاش خواهيم كرد با اقتدار و سرعت عمل در کمترین زمان ممکن به پرونده هاي مربوط به قاچاق كالا رسيدگي شود و در اين رابطه در سطح كشور پيشتاز باشيم .

وي با اشاره به نقش مهم سازمان اموال تمليكي در صيانت از اموال دولت و مردم افزود : سازمان اموال تمليكي، امين اموال حاكميت جمهوري اسلامي است و اموال در اختيار اين سازمان مصداق انفال است بنابر این مسئوليت مهمي بر عهده مديران اين سازمان خواهد بود .



  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 16406
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم