• تاریخ انتشار : 1403/03/05 - 09:12
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

خراسان جنوبی/برپایی موکب شهدای خدمت در بیرجند

به همت شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در خراسان جنوبی، برای خدمت به شرکت کنندگان در مراسم باشکوه بدرقه رئیس جمهور شهید شرکت کردند، موکب شهدای خدمت برپا شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل خراسان جنوبی، به همت شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در خراسان جنوبی و برای خدمت به عاشقانی که در مراسم باشکوه بدرقه رئیس جمهور شهید شرکت کردند، موکب شهدای خدمت برپا شد.



این اقدام با حضور کلیه دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد در خراسان جنوبی انجام شد. به گفته سید مصطفی هاشمی مدیر کل خراسان جنوبی، کلیه کارکنان دستگاه‌های تابعه از ابتدای مراسم تشییع پیکر مطهر رئیس جمهور شهیدمان و دو نفر از همراهانشان تا پایان مراسم به جمعیت صدها هزار نفری خدمت کردند.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20312
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر