• تاریخ انتشار : 1403/12/18 - 13:03
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تهران/ کاهش محسوس کالاهای سنواتی رسوبی در انبارها

مدیرکل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران از تعیین تکلیف کالاهای رسوبی سنواتی در انبارهای این اداره کل خبر داد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل ویژه استان تهران، حسین اصغری اظهار کرد: در راستای تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق سنواتی، حجم زیادی از کالاهای رسوبی تعیین تکلیف شدند .



وی گفت: از ابتدای سال با توجه به تعاملات و همکاری دستگاه‌های نظیر دادگستری و تعزیرات حکومتی کالاهای سنواتی و رسوبی موجود در انبارها کاهش چشمگیری داشته است و این اداره کل توانسته است در جهت تحقق اهداف سازمان گام بردارد  .



اصغری افزود: از آنجایی که صیانت از اموال بیت المال و دولت از جمله وظایف اموال تملیکی است با عنایت به تاکیدات دادستانی جهت تعیین تکلیف سریع کالاها، حجم زیادی از کالاهای سنواتی و رسوبی تعیین تکلیف شدند و این روند تا تعیین تکلیف سریع کالاها  ادامه خواهد داشت .


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 21568
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم