• تاریخ انتشار : 1403/10/05 - 17:38
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تهران / فروش 720 میلیارد ریال کالا در حراج خرده فروشی

مدیر کل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران از فروش بیش از 720 میلیارد ریال کالا در حراج خرده فروشی در استان و کسب رتبه دوم در سطح کشور خبر داد .



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل ویژه استان تهران حسین اصغری گفت: استان تهران به عنوان اولین استان در برگزاری حراج خرده فروشی و پایه گدار حراج خرده فروشی است و در سال اول رتبه اول و در سال دوم رتبه دوم را در سطح کشور کسب نموده است .و از ابتدای سال تا کنون 116مرحله حراج خرده فروشی برگزار نموده و 720 میلیارد ریال انواع کالا در حراج به فروش رفته است .



اصغری اضافه کرد: کلیه کالاها به صورت کاملا سالم و با یسته بندی مناسب تحویل برندگان می گردد .



وی در خاتمه از برگزاری حراج های آتی خبر داد و گفت: این روند ادامه دار است و رسالت اصلی سازمان تعیین تکلیف به موقع کالاهاست که با روش های رقابتی و شفاف مانند حراج و مزایده سراسری به فروش می رسند.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 21185
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم