• تاریخ انتشار : 1390/04/12 - 08:41
  • تعداد بازدید : 21
  • تعداد بازدیدکننده : 21
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تحقق 90درصد فروش اموال منقول سال گذشته در 4ماهه سالجاري

مدير استان سیستان و بلوچستان :

تحقق 90درصد فروش اموال منقول سال گذشته در 4ماهه سالجاری

مدیر جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان سیستان و بلوچستان از تحقق 90درصدی فروش اموال منقول سال گذشته سازمان در 4ماهه سالجاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان اموال تملیکی غلامرضا اربابی با اشاره به میزان فروش اموال منقول سازمان در سال جاری افزود : میزان اموال منقول بفروش رفته سال گذشته سازمان در استان سیستان و بلوچستان 23 میلیارد ریال بوده است که با تلاش مضاعف همکاران در سال جهاد اقتصادی این استان تا پایان تیرماه سالجاری 90درصد این میزان فروش محقق خواهد شد.

مدیر سازمان در استان سیستان و بلوچستان در ادامه افزود : با توجه به فروش 36میلیارد ریال اموال منقول و غیر منقول در سال گذشته ، افزایش سه برابری فروش در سالجاری به نسبت پارسال را دنبال می کنیم که این مهم با تقویت امور رفاهی پرسنل و تهیه تجهیزات و امکانات ضروری برای این نمایندگی با سرعت بیشتری حاصل خواهد شد.

ضمنا مدیریت جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان سیستان و بلوچستان چندی پیش بدلیل بروز بودن فعالیت نمایندگی و نبود کالاهای رسوبی در گمرکات آن استان از سوی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز مورد تشویق قرار گرفت.

 

  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 15493
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر