• تاریخ انتشار : 1392/10/23 - 08:57
  • تعداد بازدید : 20
  • تعداد بازدیدکننده : 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بیش از 15 درصد از کالاهای در اختیار سازمان منهدم گردید

مدیر عامل سازمان اموال تملیکی :

بیش از 15 درصد از کالاهای در اختیار سازمان منهدم  گردید

مدیر عامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی از انهدام  6/ 15 درصد کالاهای در اختیار این سازمان طی  9  ماه گذشته خبر داد .

به گزارش روابط عمومی سازمان اموال تملیکی ، اردشیر محمدی با اعلام این خبر افزود : طبق قانون کالاهای قاچاق قطعیت یافته و نیز کالاهای متروکه گمرکات کشور جهت تعیین تکلیف به سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام میگردد و این سازمان در صورت عدم احراز و اخذ مجوزهای بهداشتی و صلاحیت استاندارد ، در راستای صیانت از سلامت جامعه و مصرف کنندگان اقدام به انهدام آن کالاها می نماید که طی  9 ماه سال جاری بیش از 245 میلیارد و 420 میلیون ریال کالا که  6 / 15 درصد از اموال مشمول قانون تاسیس این سازمان می گردد را با حضور مسئولین ذیربط منهدم کرده است .

محمدی در ادامه افزود : ارزش کالاهای انهدامی در  9  ماه سال گذشته حدود  61  میلیارد ریال بوده است که براساس آمار موجود بیش از  300 درصد رشد در ارزش کالاهای انهدامی مشاهده می شود .

رئیس هیات مدیره سازمان اموال تملیکی با اشاره به اقلام کالاهای انهدامی افزود : اغلب کالاهای انهدامی شامل مواد غذایی ، لوازم آرایشی غیر استاندارد و غیر بهداشتی ، مواد شیمیایی و داروهای فاسد و تاریخ گذشته ، البسه مستعمل و اقلام ضد فرهنگی می باشد که در راستای حفظ سلامت مردم و جامعه توسط مدیریتهای استانی این سازمان و با حضور مسئولین مرتبط منهدم میگردد که این اقدام از جمله ماموریتها و وظایف مهم حاکمیتی سازمان اموال تملیکی به شمار می رود .

گفتنی است بیشترین میزان انهدام کالاهای فاسد و غیر استاندارد در سال جاری توسط مدیریتهای سازمان اموال تملیکی در استانهای هرمزگان ، کردستان ، بوشهر و تهران انجام پذیرفته است .

  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 15959
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم