• تاریخ انتشار : 1403/05/16 - 21:05
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بوشهر/جلسه هماهنگی سامانه سیات با حضور مسئولان اموال تملیکی و سایر دستگاه‌های استان برگزار می‌شود

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی بوشهر از برگزاری جلسه هماهنگی اموال با دستگاه های مرتبط با سامانه سیات با حضور عضو هیئت مدیره و معاون بهره برداری و فروش سازمان اموال تملیکی خبر داد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به نقل از اداره کل استان بوشهر، روز سه شنبه  ۱۶ مرداد ماه سومین جلسه بررسی و هماهنگی با انبارداران استان بوشهر، با حضور معاون بهره برداری و فروش، مدیرکل فن آوری اطلاعات و کارشناسان فنی سازمان برگزار شد.



سید علی عسکری مدیرکل اموال تملیکی استان بوشهر در این خصوص گفت: با سفر مسئولان و کارشناسان سازمان به این استان  سومین جلسه هماهنگی سامانه عملیاتی اموال تملیکی (سیات) با محوریت هماهنگی با مسئولان صدور قبض انبار در استان بوشهر برگزار شد.



عسکری ضمن تشکر و قدردانی از توجه مدیران سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و حضور در استان به منظور ادامه روند بهره برداری سامانه سیات، از تشکیل جلسه هماهنگی با سایر دستگاه های مرتبط با سازمان در روز چهارشنبه خبر داد.



به گفته عسکری روز چهارشنبه ۱۷ مرداد ماه جلسه هماهنگی سازمان اموال تملیکی با دستگاه های مرتبط از جمله تعزیرات، گمرکات، دستگاه های کاشف، مسئولان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و ... با حضور معاون بهره برداری و فروش سازمان و دادستانی استان برگزار می‌شود.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20633
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر