بوشهر/امحای فنی ۲۷۰۰ ماینر غیر مجاز
بیش از ۲۷۰۰ ماینر و قطعات مربوطه غیر مجاز با حضور مسئولان قضایی، امنیتی، استاندارد و اداره توزیع برق استان بوشهر، در مرحله دوم امحای فنی در ۳ ماه اخیر، معدوم و از چرخه مصرف غیر مجاز خارج شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان بوشهر، امحای فنی ۲۷۰۰ دستگاه ماینر غیر مجاز با حضور مسئولان استان برگزار و از رسیدن مجدد این دستگاه ها به چرخه استفاده غیر مجاز جلوگیری شد.
مهدی قربانی مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر، ضمن قدردانی از همراهی و حضور مسئولان استان از جمله دادستانی، اداره برق، تعزیرات حکومتی، کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری و اداره کل استاندارد استان بوشهر افزود: همه ماینرهایی که در چرخه امحا فنی قرار می گیرند، فاقد مجوز استاندارد بوده و به شبکه توزیع برق، آسیب جبران ناپذیری وارد می کنند که پس از کشف، ضبط و صدور مجوز، با نظارت اداره برق و مسئولان قضایی توسط اموال تملیکی امحا میشود.