• تاریخ انتشار : 1404/03/21 - 19:09
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کرمان/فروش ده میلیارد تومان کالا در حراج خرده فروشی

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی کرمان از فروش ده میلیارد تومان کالا در حراج های استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد.  



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان، عباس سام نژاد اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۱۹ مرحله حراج در استان برگزار شده که حدود مقادیر متعددی لوازم برقی آشپزخانه و خانه نظیر ماشین لباسشویی، ظرفشویی، جاروبرقی و غیره فروخته شده است.



وی گفت:  ارزش فروش کالاها در حراج خرده فروشی صد میلیارد ریال است و توانستیم با همت والای پرسنل استان کرمان اقدامات ارزشمندی را در این حوزه به عمل آوریم.



سام نژاد افزود: تمام کالاها با سلامت کامل با بسته بندی های استاندارد و مناسب تحویل برندگان حراج شده است و این یکی از رسالت های سازمان در جهت همکاری با مردم است.



وی در ادامه از برگزاری حراج های آتی تا پایان سال گفت و بیان داشت این روند ادامه دار بوده و شرکت کنندگان می توانند با مراجعه به سایت ستاد ایران حراج های خرده فروشی استان کرمان شرکت کنند و کالای مورد نظر خود را خریداری کنند.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 22077
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر