همدان/ابراز رضایت از وضعیت انبارهای اموال تملیکی
مدیر کل تعزیرات حکومتی به همراه رئیس اداره جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان از انبارهای اموال تملیکی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان همدان، سید مهدی محمدی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان ضمن بازدید از انبارهای اموال تملیکی در جریان نحوه فرآیند نگهداری، مزایده، فروش و واگذاری کالاها قرار گرفتند.
در ابتدای این دیدار علی اکبر تقی خانی مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان توضیحاتی پیرامون آخرین وضعیت کالاها و برخی موضوعات فی مابین ارائه و در ادامه خواهان رفع برخی از مشکلات پیش روی در حوزه تعیین تکلیف پرونده های حجیم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان نیز وضعیت نگهداری کالاها در این انبارها را رضایتبخش دانست و به منظور تداوم و استمرار اجرای اقدامات جهادی برای تسریع در تعیین تکلیف اموال، دستورات لازم را صادر کرد.
محمدی افزود: مدیرکل اموال تملیکی استان از همکاری روسای شعب تعزیرات حکومتی در پاسخگویی و همکاری و همراهی در مکاتبات اداری قدردانی کرد.