چهارمحال و بختیاری/ دیدار عضو هیئت مدیره اموال تملیکی با استاندار
عضو هیئت مدیره اموال تملیکی و معاون بهرهبرداری و فروش با استاندار چهارمحال و بختیاری دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان چهارمحال و بختیاری، سعید غلامی باغی عضو هیئت مدیره اموال تملیکی به همراه دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز،مدیر کل اموال تملیکی استان و مدیر کل هوشمند سازی و امنیت فضای مجازی در محل استانداری با جعفر مردانی استاندار چهارمحال و بختیاری دیدار و گفتگو کردند.
در این دیدار غلامی باغی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته در خصوص پرونده های قاچاق و متروکه توسط این سازمان و همچنین در خصوص مشکلات و چالش های موجود در اموال تملیکی منجمله کمبود انبار ملکی گزارشی ارائه کرد.
در ادامه استاندار چهارمحال و بختیاری ضمن تشکر از اقدامات انجام شده با بیان اینکه یک چهارم افراد در استان تحت پوشش دستگاه های حمایتی می باشند بر لزوم حمایت اموال تملیکی از نهادهای حمایتی از جمله سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی( ره) تاکید کرد و خواستار کمک سازمان جمعآوری و فروش اموالتملیکی به این نهادها شد.
مردانی گفت: استان با تمام توان در راستای تحقق اهداف سازمان کمک خواهد کرد.