• تاریخ انتشار : 1402/08/19 - 19:02
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کرمان/ تعیین تکلیف 500 میلیارد ریال کالا

مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان گفت: از ابتدای سال جاری هفت مرحله مزایده برگزار و قریب به پانصد میلیارد ریال کالاها تعیین و تکلیف گردیده



به گزارش روابط‌عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به نقل از اداره کل استان کرمان تعدادی از فعالان اقتصادی و رؤسای اصناف در با سام نژاد مدیر کل اموال تملیکی استان کرمان دیدار کردند.



در حاشیه این دیدار مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان توضیحاتی را در خصوص نحوه مزایده های سازمان و حراج برخط ارائه و اظهار کرد: از ابتدای سال جاری هفت مرحله مزایده برگزار و قریب به پانصد میلیارد ریال کالاها تعیین و تکلیف گردیده و یک مرحله حراج برخط نیز برگزار شد که بسیاری از کالاهای لوازم خانگی به فروش رسید.



وی در ادامه خواستار مشارکت ،اطلاع رسانی و تبلیغات در خصوص ورود حداکثری صنوف و بازاریان به مزایده های پیش روی شد.


  • گروه خبری : آذربایجان غربی
  • کد خبر : 18915
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر