• تاریخ انتشار : 1403/05/10 - 12:14
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

همدان/۶۵ میلیارد ریال کالاهای اموال تملیکی در سه ماه نخست سال جاری تعیین تکلیف شد

رییس کل دادگستری استان همدان گفت: در سه ماه نخست سال جاری در حوزه اموال تملیکی، شاهد فروش ۳۳ میلیارد ریال اموال منقول و ۳۲ میلیارد ریال اموال غیرمنقول بودیم.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به نقل از اداره کل استان همدان ، بهروز محمدی مهر در بازدید انبار اموال تملیکی استان، از تشکیل از ۵۶۲ فقره پرونده مرتبط با اموال تملیکی در حوزه قاچاق در سال گذشته خبر داد و گفت: در سه ماهه نخست سال جاری نیز ۱۶۳ فقره پرونده قاچاق تشکیل شده است.



وی اظهار کرد: حفاظت از حقوق عامه و نظارت و بررسی کال های موجود در انبارهای اموال تملیکی با جدیت در دستور کار ما قرار دارد.



رییس کل دادگستری استان همدان عنوان کرد: ضروری است تا به منظور تحقق این مهم هرچه سریعتر کالاهای موجود در انبارها از طریق واگذاری، استرداد، فروش و در صورت نیاز انهدام تعیین تکلیف شود، چرا که برخی کالاها تاریخ مصرف دارند و برای جلوگیری از فساد تعیین تکلیف ضرب الاجلی آن ها لازم است.



 محمدی مهر در ادامه اعلام کرد: در سال ۱۴۰۲ پس تعیین تکلیف پرونده های مرتبط با اموال تملیکی، ۵۹۰ مورد اموال منقول به ارزش ۵۵۷ میلیارد ریال و ۲۰ مورد اموال غیرمنقول به ارزش ۷۰ میلیارد ریال به فروش رسید.



وی همچنین گفت: در سه ماه نخست سال جاری در حوزه اموال تملیکی شاهد فروش ۳۳ میلیارد ریال اموال منقول و ۳۲ میلیارد ریال اموال غیرمنقول بودیم.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20580
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر