• تاریخ انتشار : 1391/04/24 - 12:57
  • تعداد بازدید : 23
  • تعداد بازدیدکننده : 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مجلس به سازمان‌هاي دولتي كمك مي‌كند



نديمي نماینده مردم لاهیجان در مجلس

مجلس به سازمان‌هاي دولتي كمك مي‌كند

ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی در دومین همایش سراسری مسئولان روابط عمومی سازمان اموال تملیکی گفت: مجلس شورای اسلامی در چارچوب وظایف قانونی خود تلاش می کند تا کمک حال سازمان های دولتی از جمله سازمان اموال تملیکی باشد.

 به گزارش روابط عمومی سازمان اموال تملیکی، نماينده مردم لاهيجان در مجلس شوراي اسلامي افزود: مجلس در راستاي حمايت از مجموعه‌هاي قانوني كشور، در مورد استقلال، توسعه و اقتدار آنها كمك خواهد كرد.

وي اظهار داشت: درخصوص سازمان اموال تمليكي كه تلاش مي‌كند وظايف خود را به خوبي انجام دهد، طي جلسه‌اي با مسئولان اين سازمان به بررسي موضوعات و مسائل آن خواهيم پرداخت تا مديران و كاركنان سازمان بتوانند وظايف خود را به بهترين شكل انجام دهند.

عضو كميسيون اقتصادي مجلس در مورد نقش و عملكرد روابط عمومي‌ها نيز اظهار عقيده كرد كه روابط عمومي علاوه‌بر آنكه چشم سازمان است، بايد گوش خوبي هم براي شنيدن باشد و مسائل و مشكلات را به درستي انتقال دهد.

  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 15727
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم