لرستان / توسعه همکاریهای دوجانبه؛ محور دیدار مدیرکل اموال تملیکی با پلیس امنیت اقتصادی
راهکارهای توسعه تعاملات دوجانبه در دیدار مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی لرستان با پلیس امنیت اقتصادی بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان لرستان، علی سبزوار مدیرکل اموال تملیکی استان در دیدار با سرهنگ گودرز امیری رئیس پلیس امنیت اقتصادی و سرهنگ بهاروند رئیس پلیس اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز، راهکارهای تقویت همکاریها را بررسی کردند.
️در این دیدار که در راستای افزایش تعاملات سازنده میان دو نهاد برگزار شد، موضوعاتی نظیر تعیین تکلیف کالاهای تملیکی، نحوه تحویل کالاهای توقیفی و افزایش همکاریها برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
️علی سبزوار با تأکید بر اهمیت همکاری میان سازمانهای مسئول در مبارزه با قاچاق کالا اظهار کرد: تعامل موثر میان اداره کل جمعآوری و فروش اموال تملیکی و پلیس امنیت اقتصادی، گامی ارزشمند در راستای حفظ منافع ملی و ارتقای شفافیت در چرخه اقتصادی کشور است.
در این دیدار که با هدف تقویت هماهنگیها و ارائه راهکارهای عملیاتی برای تسریع در روند رسیدگی به پروندههای مرتبط برگزار شد و بر ادامه این جلسات تأکید شد.