• تاریخ انتشار : 1403/02/21 - 16:48
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بوشهر/ فروش ۳۲ میلیارد تومان کالا در مزایده ۲۷۸ اموال تملیکی

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان بوشهر گفت: در نخستین مزایده سراسری اموال منقول سال ۱۴۰۳ اموال تملیکی به شماره ۲۷۸ در مجموع ۳۲ میلیارد تومان کالا توسط اداره کل استان بوشهر به فروش رفته است.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به گزارش روابط عمومی اداره کل استان بوشهر، سید علی عسکری مدیرکل اموال تملیکی استان بوشهر از رمزگشایی مزایده ۲۷۸ اموال منقول در سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: در این مزایده که همزمان در ۲۹ استان برگزار شد، ۱۲۸ پارتی انواع کالا با قیمت پایه حدود ۶۰ میلیارد تومان توسط اموال تملیکی استان بوشهر عرضه شد.



وی با بیان اینکه ۸۱ پارتی در استان بوشهر برنده داشته است، افزود: در مجموع ۳۲ میلیارد تومان کالا در این مزایده به فروش رفته است.



مدیرکل اموال تملیکی استان بوشهر ضمن قدردانی از زحمات کارکنان بوشهر گفت: در این مزایده انواع کالاها از قبیل لوازم خانگی، لاستیک، لوازم الکتریکی، ابزارآلات صنعتی و غیرصنعتی، لوازم جانبی تلفن همراه و رایانه و غیره عرضه شده بود.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20210
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر