• تاریخ انتشار : 1402/08/06 - 09:55
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

اصفهان/ دیدار مدیر کل اموال تملیکی با دادستان

مدیرکل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان اصفهان  با دادستان استان  دیدار کرد. 



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان اصفهان، به دنبال تعیین تکلیف همه کالاهای اموال تملیکی و جلوگیری از رسوب کالاهای نزد این اداره کل، رحیم بهادری بهمراه کارمندان در این واحد در دفتر دادستان استان سید محمد موسویان حاضر و با وی دیدار و گفتگو کردند.  



دادستان اصفهان ضمن اعلام رضایت از سیر صعودی فعالیت های سازمان اموال تملیکی در راستای تعیین تکلیف کالا و قفسه بندی بخشی از انبار ها و تاکید بر لزوم قفسه بندی تمامی انبار ها برای چیدمان صحیح کالاها و ضرورت تصمیم گیری یک کارگروه جهت تعیین و تکلیف ماینر های موجود در انبار ها استان اصفهان تاکیدکرد.



در ادامه بهادری مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان افزود ضمن پیگیری های لازم جهت ساخت انبار در  زمین 5 هکتاری استان در این راستای اقدامات‌ خوبی انجام شده است.


  • گروه خبری : آذربایجان غربی
  • کد خبر : 18844
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم