• تاریخ انتشار : 1405/07/04 - 13:32
  • تعداد بازدید : 38
  • تعداد بازدیدکننده : 37
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

 اردبیل/تأکید رئیس کل دادگستری بر برنامه‌محوری و صیانت از بیت‌المال 

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: باید با برنامه‌ریزی مناسب و در چارچوب ضوابط قانونی، نسبت به ساماندهی انبارها و تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر اموال رسوبی اقدام شود تا از تضییع حقوق بیت‌المال و ایجاد هزینه‌های اضافی جلوگیری شود.

IMG_20260913_215656

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی،حجت‌الاسلام والمسلمین کثیرلو، رئیس کل دادگستری استان  در دیدار با مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی استان با تأکید بر ضرورت برنامه‌محوری در اقدامات و عملکرد سازمان اظهار کرد: فعالیت‌های سازمان باید بیش از پیش  بر اساس برنامه مشخص، هدفمند و با رعایت دقیق قوانین و مقررات انجام شود و تمامی اقدامات نیز از پیوست‌های قانونی لازم برخوردار باشد.

وی ساماندهی انبارها و تعیین تکلیف اموال رسوبی را از موضوعات مهم در حوزه فعالیت سازمان اموال تملیکی دانست و افزود: باید با برنامه‌ریزی مناسب و در چارچوب ضوابط قانونی، نسبت به ساماندهی انبارها و تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر اموال رسوبی اقدام شود تا از تضییع حقوق بیت‌المال و ایجاد هزینه‌های اضافی جلوگیری شود.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل همچنین بر استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین در فرآیندهای کاری تأکید کرد و گفت: بهره‌گیری از فناوری‌های جدید می‌تواند موجب افزایش شفافیت، تسریع در فرآیندها و ارتقای نظارت بر عملکرد سازمان شود.

  • گروه خبری : اردبیل
  • کد خبر : 23071
کلمات کلیدی
تحریریه ستاد
خبرنگار

تحریریه ستاد

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید