10 قلم عمده كالاهاي فروخته شده از سوي سازمان اموال تمليكي در سالجاري
10 قلم عمده كالاهاي فروخته شده از سوي سازمان اموال تمليكي در سالجاري
مديرعامل سازمان اموال تمليكي با اعلام 10 قلم عمده كالاهاي فروخته شده از سوي اين سازمان در 10 ماهه سالجاري، درآمد ناشي از فروش اموال منقول در اين مدت را حدود 64 ميليارد تومان اعلام كرد.
اردشير محمدي گفت: پوشاك، كالاهاي سريعالفساد، منسوجات، وسايل ارتباطي، لوازم برقي، كيف و كفش، وسايل نقليه و لوازم يدكي آنها، طلا و جواهرات، لوازم صوتي و تصويري، ده قلم عمده كالاهاي قابل فروش سازمان اموال تمليكي در مدت مذكور بوده است.
وي افزود: كالاهاي تحويل شده به اين سازمان در مدت يادشده در 30 گروه كالايي شامل كالاهاي قاچاق، متروكه، ضبطي و قضايي از طريق برگزاري مزايده به فروش رسيده است.
محمدي گفت: ارزش کل كالاهاي به فروش رفته مربوط به كالاهاي قاچاق در اين مدت 518 میلیارد و 318 میلیون ريال بوده است كه از اين رقم تنها 172 میلیارد و 798 میلیون ريال را پوشاك تشكيل ميدهد كه با توجه به حجم بالاي قاچاق پوشاك در کل کشور رقم چندان زيادي نيست.
مديرعامل سازمان جمعآوري و فروش اموال تمليكي همچنين ارزش كالاي متروكه به فروش رفته در 10 ماهه سالجاري را 80 میلیارد و 247 میلیون ريال اعلام كرد و درخصوص ميزان فروش پوشاك در قالب كالاي متروكه گفت: در اين بخش 370 ميليون ريال پوشاك به فروش رسيده است.
محمدي همچنين از فروش 18 میلیارد و 353 میلیون ريال كالا تحت عنوان كالاهاي ضبطي و 22 میلیارد و 721 میلیون ريال با عنوان قضايي نام برد و اظهارداشت: در 10 ماهه سالجاري سازمان اموال تمليكي 63 میلیارد و 964 میلیون ريال از بابت فروش اموال منقول درآمد داشته است.