• تاریخ انتشار : 1404/07/02 - 12:06
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چهارمحال و بختیاری/افزایش تعامل اموال تملیکی و تعزیرات جهت تعیین تکلیف کالاها

نشست مشترک مدیران کل جمع آوری و فروش  اموال تملیکی و تعزیرات حکومتی استان چهارمحال و بختیاری در راستای تسریع در تعیین تکلیف پرونده ها برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان چهارمحال و بختیاری ، سعید فلاح مدیر کل تعزیرات حکومتی استان به همراه روسای ادارات تابع تعزیرات حکومتی استان ضمن حضور در اداره کل اموال تملیکی استان طی جلسه ای مبسوط با رویکرد آسیب شناسی و نیازسنجی های موثر و مطلوب در زمینه ارتقای سطح همکاری دستگاه ها و تسریع و تسهیل در احصا و تعیین تکلیف پرونده ها برگزار شد، به تشریح و تبیین مو ضوعات مبتلابه پرداختند.



در این نشست علی آزادی مدیرکل اموال تملیکی استان با واکاوی آمار و اطلاعات موجود و توصیف شرایط فعلی پرونده های مطروحه و اقلام توقیفی نسبت به ارائه پیشنهادات و راهکارهایی جهت تسریع در تعیین تکلیف پرونده ها اقدام کرد.



در ادامه فلاح و هئیت همراه در راستای احصاء و اعمال تدقیق و تسریع حداکثری در فرآیند رسیدگی و نهایی شدن پرونده های مطروحه به ارائه راهکاری هایی پرداختند.



در پایان طرفین ضمن اتخاذ تصمیمات راهگشا و هدف گذاری های مشترک، بر لزوم افزایش سطح تعاملات و تبادل مستمر آرا و نظرات تاکید کردند.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 22296
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم