• تاریخ انتشار : 1404/11/01 - 05:51
  • تعداد بازدید : 4
  • تعداد بازدیدکننده : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

یزد/ بهره مندی از ظرفیت های استانی جهت تسریع در احداث انبارهای ملکی سازمان

مدیرکل جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی استان یزد بامحمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، دیدار و گفتگو کرد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان یزد،عباس رضایی مدیرکل اموال تملیکی استان یزد با محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، دیدار و گفتگو کرد.



 در این دیدار که با هدف بهره مندی از ظرفیت های استانی جهت تسریع و تسهیل امور عمرانی و صرفه جویی در هزینه های ساخت و احداث انبارهای ملکی سازمان صورت گرفت، عباس رضایی ضمن ارائه گزارش تحلیلی از سطح کمی و کیفی عملکرد مجموعه تحت تصدی و نمودار صعودی چشمگیر در بسیاری از حوزه ها، نسبت به تبیین اهمیت و تاثیر انکارناپذیر حمایت‌ها و همیاری مراجع درون استانی در ارتقای سطح عملکرد و انجام وظایف قانونی و حاکمیتی اداره کل متبوع خود اقدام کرد. 



در ادامه محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی ضمن تحسین و قدردانی از اقدامات موثر و سازنده صورت گرفته، همزمان نسبت به برقراری تماس با متولیان امور عمرانی و تاکید در خصوص افزایش همکاری و استمداد لازم با اداره کل اموال تملیکی اقدام و نسبت به استمرار و تداوم روند رضایت بخش و قابل تقدیر اقدامات جاری، ابراز امیدواری کرد.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 22603
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر