کرمان/ اطلاع رسانی مزایده ها از سوی اتاق بازرگانی
مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی کرمان در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی کرمان خواستار معرفی شرکت ها و افراد در راستای خریداری کالاها و تشریک مساعی و همکاری اتاق مذکور در ابعاد مختلف شد.
به گزارش روابطعمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمان سام نژاد مدیر کل اموال تملیکی استان با طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان دیدار کرد.
سام نژاد در این دیدار توضیحاتی در زمینه وجود گروه های متفاوت کالایی در انبار بیان و در ادامه اظهار کرد: با توجه به ظرفیت بسیار مناسب اتاق بازرگانی استان در جهت معرفی شرکت ها و افراد در راستای خریداری کالاها خواستار تشریک مساعی و همکاری اتاق مذکور در ابعاد مختلف شد.
در ادامه طبیب زاده رییس اتاق بازرگانی استان نیز دستور همکاری و معرفی کلیه شرکت های اقتصادی استان را در جهت ورود به مزایده های استانی صادر کرد.