• تاریخ انتشار : 1403/11/17 - 14:10
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کرمان/تعیین تکلیف شش هزار فقره ردیف کالا

مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان کرمان گفت: در راستای احصای دقیق کالاها و رصد میزان کالاهای موجود در انبارهای سازمان در دو ماه اخیر قریب به ۲۱۳۵ فقره پرونده در سامانه سیات ثبت شد. 



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی و به نقل از اداره کل استان کرمان، جلسه شورای اداری دستگاه های زیرمجموعه وزارت امور اقتصادی و دارایی استان کرمان برگزار شد و مدیران کل عضو شورا به بیان گزارشی از اقدامات دستگاه مربوط به خود پرداختند.



عباس سام نژاد مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان در حاشیه این جلسه اظهار کرد: اقدامات متعددی توسط اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان  صورت گرفته و حدود 6 هزار ردیف پرونده تعیین تکلیف شده و طرح احصا عملیاتی کالاها نیز از هفته گذشته آغاز شده است. 



وی بیان کرد: با روحیه انقلابی و جهادی کارکنان خدوم اموال تملیکی کرمان ۱۳۰ کانتینر که چندین سال در بندر شهید رجایی استان هرمزگان موجود بود تعیین تکلیف و به چرخه تولید و مصرف بازگشت و در حال پیگیری و ارسال کانتینرهای دیگر از استان هرمزگان هستیم. 



 سام نژاد گفت: از ابتدای سال جاری قریب به ۱۳۹ مرحله حراج خرده فروشی در استان صورت گرفته است و بسیاری از کالاهای سنواتی نیز تعیین تکلیف شد.



مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان یکی از اقدامات مهم سازمان در سال ۱۴۰۳ را راه اندازی سامانه سیات (سامانه یکپارچه اموال تملیکی) عنوان کرد و گفت: این امر در راستای احصاء دقیق کالاها و رصد میزان کالاهای موجود در انبارهای سازمان است که از ابتدای سال جاری قریب به ۲۱۳۵ فقره پرونده در سامانه مربوطه ثبت شد.


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 21408
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر