• تاریخ انتشار : 1402/09/22 - 12:12
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کرمانشاه / بررسی طرح عملیاتی احصا کالاها

 با حضور عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوریوفروش اموال تملیکی، طرح عملیاتی احصای کالا در کرمانشاه  بررسی شد.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان کرمانشاه، جلسه بررسی فرآیند اجرای طرح احصا کالا با حضور سعید غلامی باغی عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول ، اردشیر رستمی مدیرکل بازار یابی و فروش اموال منقول، حجت اله دریامی مدیر کل تشخیص و ارزیابی اموال منقول، جناب آقای محمدرضا انارکی محمدی مدیر کل جمع آوری و نگهداری اموال منقول،  احمد فائقی رازیان سرپرست اداره کل هوشمند سازی و امنیت فضای مجازی و باپیرزاده مدیر کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان و کارکنان این اداره کل برگزار شد.



 غلامی باغی در این نشست اظهار کرد: هدف از این سلسله نشست‌ها در راستای اجرای طرح عملیاتی احصا کالاها ، تقویت نقاط قوت و انتقال تجربیات موفق و مفید استان ها با یکدیگر و ارتباط کارکنان استانی با کارشناسان فنی سازمان است.



وی همچنین به همراه هیات همراه به بررسی و پیگیری مشکلات در حوزه های مختلف اعم از پرونده های منقول ، غیر منقول ، حقوقی و تجدید نظر پرداخت.



هیات اعزامی در بازدید میدانی از انبارهای این اداره کل ضمن دیدار با کارکنان انبار از وضعیت انبارها شامل چیدمان و نگهداری کالاها ابراز خرسندی و رضایت کردند.



لازم به ذکر است این هیات از  سامانه یکپارچه اموال تملیکی موسوم به سیات که در اسفند ماه گذشته در کرمانشاه راه اندازی شده بود به صورت عملیاتی بازدید به عمل آورد و ایرادات و اشکالات آن نیز مورد بررسی قرار گرفت.



معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان ضمن تقدیر از اقدامات استان کرمانشاه، نقطه نظرات لازم در جهت رفع ایرادات در خصوص احصا موجودی انبار را صادر کرد.



 غلامی باغی همچنین اظهار کرد: در خصوص دستگاه های ماینر  اولویت ما تعیین تکلیف آنها و سپس فروش ضایعات آنها است.



وی از اقدامات مدیر کل اموال تملیکی استان و همکاران این اداره کل تقدیرکرد..


  • گروه خبری : آذربایجان غربی
  • کد خبر : 19101
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر