• تاریخ انتشار : 1402/03/11 - 11:38
  • تعداد بازدید : 28
  • تعداد بازدیدکننده : 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کالاهای اموال تملیکی در حراج خرده فروشی ۳۳۲ میلیون تومان فروش رفت

عضو هیات مدیره و معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، از فروش۳۳۲ میلیون تومانی در نخستین حراج خرده فروشی برخط این سازمان خبر داد.



به گزارش روابط عمومس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، سعید غلامی باغی اظهار داشت: قیمت کارشناسی کالاهای ارائه شده در حراج خرده فروشی برخط ۲۰۸ میلیون تومان بود که توسط خریداران ۳۳۲ میلیون تومان به فروش رسید.



وی افزود: ۱۰ قلم کالا شامل تلویزیون، جاروبرقی، لباسشویی و ماکروویو در این مزایده به حراج گذاشته شده بود.



معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی ادامه‌داد: در برخی از کالاها شاهد رشد ۲۸۰ درصدی قیمت پیشنهادی نسبت به قیمت کارشناسی بودیم.



وی با بیان اینکه حراج خرده فروشی نیاز خانوارها را برطرف می کند، گفت: رایگان بودن انجام همه فرایندهای سامانه از قبیل ثبت نام، ورود، مشاهده دسته بندی کالاها و ارائه پیشنهاد و آسان بودن مراحل خرید آنلاین برای مشتریان متناسب با نیازهای خانوار این امکان را فراهم کرده است که در این حراج شرکت کنند.



غلامی باغی تاکید کرد: حراج خرده فروشی برخط به صورت روزانه در استان ها برگزار خواهد شد.


  • گروه خبری : کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر : 18241
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم