• تاریخ انتشار : 1404/08/17 - 21:00
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

زنجان/تقدیر مدیرکل امور اقتصادی و دارایی از عملکرد اموال تملیکی

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان ضمن تقدیر از عملکرد خوب اموال تملیکی در استان گفت: امیدواریم شاهد ادامه روند مثبت در عملکرد اموال تملیکی باشیم.



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل استان زنجان، غلامحسین مهری مدیر کل اموال تملیکی با خليل قاسملو نماینده وزیر و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان زنجان در محل اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان دیدار کرد.



در این دیدار قاسملو نماینده وزیر و مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان ضمن تقدیر از عملکرد خوب اموال تملیکی در استان، به بیان تکالیف بین دو مجموعه اشاره کرد.



 قاسملو تاکید کرد: همچون گذشته در انجام تکالیف مقرر در برنامه توسعه نیز عملکرد خوب توسط اموال تملیکی در استان شاهد باشیم. 



در این دیدار غلامحسین مهری مدیر کل اموال تملیکی استان زنجان نیز ضمن تبریک انتصاب آقای قاسملو به عنوان مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان، گزارشی از عملکرد سازمان در استان ارائه و اعلام کرد: با تمام توان در جهت تحقق اهداف و تکالیف مرتبط در برنامه هفتم و وطایف قانونی محوله تلاش خواهیم کرد. 


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 22446
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر