• تاریخ انتشار : 1403/08/20 - 11:21
  • تعداد بازدید : 3
  • تعداد بازدیدکننده : 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تهران / جلسه بررسی آخرین وضعیت سامانه سیات و رفع مشکلات و موانع

مدیرکل ویژه جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران گفت: جلسه بررسی آخرین وضعیت سامانه سیات و رفع مشکلات و موانع این سامانه



 با حضور مدیرعامل سازمان برگزار شد .



به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به نقل از اداره کل ویژه استان تهران حسین اصغری اظهار کرد: جلسه‌ای با حضور سید عبدالمجید اجتهادی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان، سید حسین میرابراهیمی معاون دادستان تهران، سید حمید شاهچراغ معاون حقوقی و امور مجلس تعزیرات و اعضای هیئت مدیره در خصوص بررسی آخرین وضعیت سامانه سیات و رفع موانع و مشکلات برگزار گردید .



در این نشست مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات سازمان با ارائه گزارش به تشریح آخرین وضعیت سامانه سیات مربوط به کل کشور پرداختند .



همچنین سید عبدالمجید اجتهادی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان ضمن تشکر از تعامل  تعزیرات حکومتی و اداره کل استان تهران در روند تعیین تکلیف کالاها ، عنوان نمودند با راه اندازی سامانه سیات از مرحله کشف کالا توسط کاشفین تا صدور احکام قضایی و تعیین تکلیف آنها توسط سازمان اموال تملیکی به صورت شفاف قابل رهگیری می باشد  . 



در این نشست سید حمید شاهچراغ نیز عنوان کرد: استعلامات مرتبط با هر پرونده به صورت تک فقره صورت پذیرد تا در رصد و پیگیری آن تسریع صورت پذیرد .



همچنین سید حسین میر ابراهیمی معاون دادستان تهران نیز گفت: جهت تسهیل در پیگیری می بایست زبان مشترک فی ما بین کاشف، تعزیرات حکومتی و سازمان اموال تملیکی باشد که این موضوع با راه اندازی سامانه سیات قابل رهگیری است.



در این جلسه مقرر شد در روز سه شنبه نمایندگان تعزیرات و تعزیرات شهرستان‌های تهران در این اداره کل در راستای تعیین تکلیف آرا مستقر شوند.



در پایان از انبارهای استان نیز بازدید بعمل آمد و از روند تعیین تکلیف کالا در استان تهران اعلام رضایت شد .


  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 20976
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر