• تاریخ انتشار : 1391/08/02 - 09:26
  • تعداد بازدید : 31
  • تعداد بازدیدکننده : 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بلاتکلیفی کالاهای متروکه درمناطق آزاد و ویژه اقتصادی

معاون فروش سازمان اموال تملیکی :

بلاتکلیفی کالاهای متروکه درمناطق آزاد و ویژه اقتصادی

معاون بهره برداری و فروش سازمان اموال تملیکی از بلاتکلیفی کالاهای متروکه در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی انتقاد کرد  .

به گزارش روابط عمومی سازمان اموال تملیکی، سید محمد طباطبائی پور با اعلام این خبر افزود : به موجب تبصره 4 ماده 24 قانون جدید امور گمرکی، کالاهایی که در مناطق آزاد ویژه اقتصادی بیش از مهلت مقرر توقف داشته باشند در حکم کالای متروکه  قرار میگیرند و مسئولین این مناطق موظفند این دسته از کالاها را جهت اجرای قانون متروکه به گمرک اعلام نمایند .

عضو هیات مدیره و معاون فروش سازمان اموال تملیکی در ادامه افزود : علی رغم گذشت بیش از 10 ماه از ابلاغ قانون جدید گمرک تا کنون هیچ اقدامی در جهت معرفی کالاهای مشمول قانون متروکه از طرف مسئولین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی صورت نپذیرفته و رسوب این کالاها در بنادر موجب تضییع حقوق مردم  و  دولت  گردیده است .

طباطبائی پور با اشاره به نقش و وظیفه سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف اموال دولت اشاره کرد و افزود از جمله وظایف این سازمان، تعیین تکلیف اموال منقول همانند کالاهای قاچاق و متروکه می باشد.

وی در پایان اظهار داشت : با تسریع در روند رسیدگی به پرونده های اعلامی از سوی گمرکات و بروز شدن تعیین تکلیف اموال منقول، این سازمان آمادگی دارد بلافاصله پس از اعلام از سوی مراجع ذی ربط نسبت به تعیین تکلیف کالاهای مشمول قانون تاسیس این سازمان اقدام نماید . 

 

  • گروه خبری : تهران
  • کد خبر : 15797
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم