• تاریخ انتشار : 1405/05/27 - 07:15
  • تعداد بازدید : 76
  • تعداد بازدیدکننده : 67
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اردبیل آماده پیشگامی در حوزه مولدسازی

رئیس کل دادگستری استان اردبیل، گفت: استان اردبیل آمادگی دارد به‌عنوان استانی پیشرو در حوزه مولدسازی گام بردارد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، حجت الاسلام حسین کثیرلو، رئیس کل دادگستری استان اردبیل در نشست مشترک با احسان عسکری مدیرعامل سازمان اموال تملیکی که با حضور دادستان،معاون قضائی رئیس کل دادگستری و مدیرکل تعزیرات استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت شورای حفظ حقوق بیت‌المال در تمامی استان‌ها، ارتقای نقش سازمان اموال تملیکی در این شورا را خواستار شد.

وی بر ضرورت سیاست‌گذاری دقیق برای سامانه‌ای و سیستمی شدن فعالیت‌های سازمان از مرکز تأکید کرد و گفت: هماهنگی میان سامانه‌ها و عملکرد یکپارچه استان‌ها در این بستر می‌تواند به افزایش شفافیت و سرعت در فرآیندها منجر شود.

رئیس دادگستری استان اردبیل، مولدسازی را اقدامی مهم در تأمین منابع برای اجرای طرح‌های عمرانی عنوان کرد و افزود: در صورت اجرای صحیح و پیگیری قانون مولدسازی، بخش قابل توجهی از مشکلات تأمین منابع برطرف شده و زمینه فعال شدن پروژه‌های مهم و توسعه استان فراهم خواهد شد.

کثیرلو همچنین تقویت ساختارهای استانی در حوزه مولدسازی با مشارکت تمامی ذی‌نفعان را ضروری دانست و اعلام کرد: استان اردبیل آمادگی دارد به‌عنوان استانی پیشرو در حوزه مولدسازی گام بردارد.

  • گروه خبری : اردبیل,اخبار سازمان,اخبار ویژه,اخبار استانی
  • کد خبر : 22931
کلمات کلیدی
سیدعلی حسینی
خبرنگار

سیدعلی حسینی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید